Kvevri Barbora 2017 NAV.0010
Kvevri Barbora 2017
Kvevri Barbora 2017 Kvevri Barbora 2017
~/getmetafile/7406e9b4-6db1-41e1-8205-cf0afffad43a/photo.aspx, 1, 0

Kvevri Barbora 2017

NAVAJN | NAV.0010  |  suché  |  moravské zemské | 2017 | 0,75 l | alk: 15,3 % | zbytkový cukr: 0 g/l | kyseliny: 0 g/l

Oranžové víno ze sklepa mladých progresivních vinařů ze Znojemska. Víno je vyrobeno katechinskou metodou z hroznů odrůdy Tramín červený z viniční tratě Dívčí vrch ve Strachoticích u Znojma. Víno kvasilo a zrálo 4 měsíce společně se slupkami a třapinami v hliněné kvevri nádobě zakopané pod zemí v pískovcovém sklepě. Pro maximální projev terroir Znojemské vinařské podoblasti byla kvevri nádoba vyrobena pouze z místních surovin. Byla použita šatovská zemina, podzemní voda a akátové a dubové dřevo na vypálení. Víno je vyrobeno bez přídavku síry, kvašení i odbourání kyseliny jablečné proběhlo samovolně. Lahvováno se zbytkem kvasnic.

Objem 0,75 l
Alkohol 15,3 %
Zbytkový cukr
Kyseliny
ID produktu NAV.0010
Bezcukerný extrakt
Cukernatost hroznů
Doba archivace
Podávat vychlazené na
Obsahuje oxid siřičitý Ne
Hrozny sbírány
Evidenční č.j.
Číslo šarže 6/17
Vinařská oblast Strachotice
Viniční trať Dívčí vrch

NAVAJN Vinařství NAVAJN tvoří dva mladí vinařští vizionáři ze Znojma:
František Nahodil a Martin Vajčner. Vyrábí pouze malé šarže
vín s důrazem na co nejvyšší kvalitu a maximální vliv terroir
Znojemské vinařské podoblasti.

Hrozny sklízí ručně s důrazem na perfektní zdravotní stav. K pomletým hroznům ani k moštu nepřidávají žádnou chemii. Kvašení probíhá samovolně bez přidaných kvasinek. V průběhu kvašení a zrání vína na kvasničních kalech (se slupkami i bez) není přidávána žádná síra ani jiná chemie. Odbourávání kyseliny jablečné probíhá samovolně. Těsně před lahvováním jsou vína buď mírně přisířena, nebo lahvováno zcela bez konzervantů. Vína lahvují nefiltrovaná. Více zde

448
Vložit do košíku
18 okurek
Okurky
Váš bonus za nákup. Sbírejte okurky a získejte zajímavé odměny.


x