Quatre - Štverka 2012 DVP.0003
Quatre - Štverka 2012
Quatre - Štverka 2012 Quatre - Štverka 2012 Quatre - Štverka 2012
~/getmetafile/b1883d81-494d-4d05-b433-6b077a7ffa81/photo.aspx, 1, 1

Quatre - Štverka 2012

Dobrá Vinice | DVP.0003  |  suché  |  moravské zemské | 2012 | 0,75 l | alk: 13,5 % | zbytkový cukr: 1 g/l | kyseliny: 5,8 g/l

Quatre je cuvée Chardonnay, Pinot Gris, Pinot Blanc a Pinot Noir. Tyto čtyři burgundské odrůdy byly kvašeny společně.Víno je vyrobeno ve Znojmě - Novém Šaldorfě kvalitativním výběrem vyzrálých hroznů. Lisováno z celých hroznů, max. 0,55 litrů na kg. Víno zrálo 18 měsíců na kvastnicích v nových dubových sudech 225 a 470 litrů. Víno není filtrováno.

Objem 0,75 l
Alkohol 13,5 %
Zbytkový cukr 1 g/l
Kyseliny 5,8 g/l
ID produktu DVP.0003
Bezcukerný extrakt
Cukernatost hroznů
Doba archivace
Podávat vychlazené na
Obsahuje oxid siřičitý Ano
Hrozny sbírány
Evidenční č.j.
Číslo šarže Q775/12
Vinařská oblast
Viniční trať

Dobrá Vinice
Vinice a hrozny se v Dobré vinici pěstují v souladu s přírodou,
ošetřují se na bázi biologické, nikoliv chemické, používají se postřiky z přírodních produktů jako jsou např. kopřivy, přeslička apod. Hnojivo je také na přírodní bázi – koňský a kravský hnůj.

Úrodnost vinných keřů je přísně regulována pod 60 q/ha (pod 45hl/ha), všechny práce s révou a sběr hroznů probíhají ručně.
Zralost hroznů není určena pouze obsahem cukrů, ale skutečným (enologickým) vyzráním všech složek hroznu: tj. cukernatostí, obsahem a složením kyselin, zralostí taninů a buketních složek (jadérka, slupky).

Víno zraje v pískovcových sklepích dobré Vinice (ranně třetihorní mořská sedimentační vrsva), kde jsou ideální podmínky pro zrání vína v sudech a ležení vína v lahvích. Více zde

290
vyprodáno


x