Sylvánské zelené - HANZEL DNA HAN.0143
Sylvánské zelené - HANZEL DNA
Sylvánské zelené - HANZEL DNA Sylvánské zelené - HANZEL DNA
~/getmetafile/15f598e2-d0f9-4d3c-b3a7-5386f8c7f850/photo.aspx, 1, 0

Sylvánské zelené - HANZEL DNA

Vinařství HANZEL | HAN.0143  |  suché  |  moravské zemské | 2017 | 0,75 l | alk: 13 % | zbytkový cukr: 3 g/l | kyseliny: 6,3 g/l

Sylvánské zelené z exkluzivní řady HAZEL DNA, do které promítají vinohradníci a sklepmistři dědičnou informaci Vinařství HANZEL. Hrozny pro toto unikátní víno byly sklizeny na úrodné vinici Babičák nad řekou Dyjí. Plné a mohutné víno nazrávalo dvanáct měsíců v dřevěném sudu z jedlého kaštanu. Ten víno obohatil o jemné kouřové tóny přecházející do pryskyřice, které doplňují zemité až živočišné aroma samotného Sylvánského zeleného. V chuti tohoto vína hledejte lískové oříšky, lehce opálené dřevo či uzené mandle. Snoubit ho můžete s pečeným králíkem, kuřetem či vepřovým, hodí se i k předkrmům a smetanové omáčce.

Objem 0,75 l
Alkohol 13 %
Zbytkový cukr 3 g/l
Kyseliny 6,3 g/l
ID produktu HAN.0143
Bezcukerný extrakt 23,3 g/l
Cukernatost hroznů 23 °NM
Doba archivace 10 -12
Podávat vychlazené na
Obsahuje oxid siřičitý Ano
Hrozny sbírány 27.9.2016
Evidenční č.j.
Číslo šarže 9716
Vinařská oblast Dyje
Viniční trať Babičák

Vinařství HANZEL Vinařství HANZEL navazuje na dlouholetou rodinnou tradici výroby vína, předávanou z generace na generaci. Cílem vinařství je výroba kvalitních přívlastkových vín z hroznů vypěstovaných na význačných viničních tratích v okolí Miroslavi, jako jsou např. Weinperky, ležící na úpatí Markova kopce, či Volné pole.

Vína Vinařství HANZEL jsou vyráběna tradičním způsobem za použití nejmodernější technologie, která zaručuje šetrné zpracování hroznů. Maximální důraz kladený na kvalitu hroznů a jejich šetrné zpracování dává našim vínům výjimečný a osobitý charakter.

Novinka: 4x Tramín červený Hanzel DNA

V roce 2017 představilo vinařství Hanzel unikátní sadu čtyř Tramínů. Promítá se do ní práce vinohradníků, sklepmistrů, mistrů bednářů i přírody na samotném jihu Moravy. Tramín z jedné vinice změnil díky čtyřem různým způsobům zrání a práci sklepmistra svou výslednou chuť, vůni i barvu. Více se o celé kolekci dozvíte ZDE.

Více zde

390
Vložit do košíku
16 okurek
Okurky
Váš bonus za nákup. Sbírejte okurky a získejte zajímavé odměny.


x