Tato 100% hroznová šťáva je vyrobena výhradně z čerstvě lisovaných hroznů, bez přidaných cukrů, aromat a barviv. Obsahuje jemný sediment, který je přirozenou součástí každého hroznového moštu. Lahev můžete před otevřením lehce protřepat. Mošt stabilizujeme filtrací (při které se odstraní kvasinky a ostatní mikroorganizmy, jež by mohly mošt rozkvasit a následně znehodnotit) a pasterizací na 80°C. Takový postup zvyšuje trvanlivost moštu a neovlivňuje přitom jeho chuť.
100% jablečný mošt vyrobený z jablek odrůdy Otava vypěstovaných v sadech u Těšetic na Znojemsku. Nápoj je vyroben výhradně z čerstvě lisovaných jablek, bez přidaných cukrů, aromat a barviv. Náš mošt vyrábíme zcela bez sedimentu. Jeho odfiltrováním se zbavujeme nepatrných zbytků nežádoucích rušivých látek usazených na jablcích, jako jsou třeba prach, popílek ze vzduchu či zbytky postřiků. Absence sedimentu neznamená, že je náš mošt méně přírodní. Naopak. Jablečná šťáva zůstane po filtraci zcela přírodní, bez malých zbytečků nežádoucí lidské činnosti obsažených ve vzduchu. Mošt stabilizujeme pasterací (tedy jen zahřátím na cca 70 - 80°C) a filtrací (při které se odstraní kvasinky a ostatní mikroorganizmy, jež by následně mohly mošt rozkvasit). To zvyšuje trvanlivost výrobku a neovlivňuje chuť moštu.
Víno zlatavé barvy s vůní divokých růží a vanilky s dlouhou chutí lučního medu a ovocných tónů.
Ochutnejte toto ušlechtilé a sametově hladké Zweigeltrebe vyznačující se příjemnou vůní po sušených švestkách a lékořici, jistě nebudete litovat. V ústech oceníte dokonale čistý projev, bohaté tělo a jen velmi jemnou tříslovinu. Zaujme příjemná příchuť po kvalitní hořké čokoládě a vyzrálých třešních. Toto lahodné víno můžete vychutnávat například k hovězímu masu nebo pernaté zvěři.
Víno ovocno – květnaté vůně s minerálně pikantní chutí.