Víno raritní odrůdy Johanniter má jiskřivou žlutozelenou barvu a osloví vás aromatickou lučních květů a letních jablíček. Ta se opakují i v chuti, která je doplněna minerálními tóny a lineární kyselinou v závěru.
Oblíbené cuvée odrůd Ryzlink rýnský a Kerner. Víno žlutavé barvy s aromatickou citrusů, která přechází v chuti do kořenitých tónů s náznakem jablka citronky a je zakončena pikantní kyselinou. Doporučujeme k jablečnému koláči s vanilkovou polevou.
Rulandské šedé zlatavé barvy s meruňkovými odstíny si právem zaslouží jméno Ryšák. Omámí vás bohatou aromatickou litchi a broskví, které přechází i do chuti, kde jsou doplněny tóny jahod a hroznového moštu.
Polosuchém bílé víno méně známé odrůdy Sauvignon Gris. Víno žlutavé barvy oslovuje aromatickou přezrálých žlutomasých broskví, které se opakují i v chuti, kde jsou doplněny tóny bílého rybízu s lineární kyselinou v závěru. Doporučujeme ke kravskému brie s rybízovým chutney a bílým domácím chlebem.
Víno zelenožluté barvy vás osloví aromatiku papáji a kvetoucího muškátu. V chuti tóny papáji a tropického ovoce. Doporučujeme k citrusovému carpaciu s meruňkovou zmrzlinou.
Víno jiskřivě žluté barvy vás osloví aromatickou čajové růže a medu, který přechází i do chuti, kde je doplněn kořenitými tóny s pikantní kyselinou v závěru. Doporučujeme ke smetanové zmrzlině s pekanovými ořechy a bezovým sirupem.