Suché bílé víno odrůdy Sylvánské zelené z vrboveckého vinařství WALDBERG. Víno zelenkavě zlatavé barvy. Ovocné tóny zralého angreštu s limetkou jsou doplněny kořenitostí a minerální dochutí se šťavnatou kyselinkou.
Suché bílé víno odrůdy Veltlínské zelené z Vinařství WALDBERG oceněné Stříbrnou medailí v Salonu vín České republiky pro rok 2018. Víno zlatavé barvy, výrazně odrůdového charakteru, podloženého i použitou kvasinkou z hroznů viniční tratě Slunný vrch, která ještě povyšuje význam místního terroir. Víno vytvořené na přírodním základu s dlouhou dochutí.
Veltlínské zelené z Vinařství WALDBEREG zatříděné do apelačního systému VOC Znojmo v dubnu 2018. Víno zlatavé barvy, odrůdové tóny vrboveckého veltlínu představuje minerálně květinová vůně s jemně slanou, kořenitě-pepřnatou chutí. Mohutné a harmonické víno.
Vinařství WALDBERG potvrdilo špičkovou kvalitu svých vín tímto mimořádným rýňákem. Jde totiž už o druhý vzorek, který prošel náročným dvoukolovým hodnocením odborné komise a byl zařazen do exkluzivní Královské řady VOC Znojmo. Vína Královské řady, která mohou být pouze z odrůdy Ryzlink rýnský, procházejí dvěma komisemi pro rozhodnutí a mohou být zatříděna nejdříve po 33 měsících od data ověření hroznů. Víno zelenkavě zlatavé barvy, ve vůni i v chuti převládá minerální charakter s tóny lipového květu a bylinek s perspektivní kyselinkou, která dává vínu zajímavý potenciál ke zrání.
Sladké bílé víno odrůdy Rulandské šedé ročníku 2017 ve výběru z bobulí, Vinařství WALDBERG. Víno zlatavé barvy s vůní i chutí přezrálého sušeného ovoce a medově rozinkových tónů s nasládlou, extraktivně plnou dochutí, kterou doplňuje ovocná kyselinka. Pro svou silnou sladkou chuť je mimořádně vhodný k pikantním pokrmům asijské kuchyně. Výborně poslouží také na závěr stolování jako digestiv.
Suchý Ryzlink vlašský 2017 v pozdním sběru z Vinařství WALDBERG. Víno zelenkavě zlatavé barvy, svěžího, odrůdového charakteru, jemně ovocné aroma s lehčí, příjemně pikantní dochutí s náznakem minerality. Vhodně doplní pokrmy z drůbeže, vepřového a telecího masa.