Příjemné, plné víno zelenkavé barvy se zlatavými odlesky. Ve vůni odhalíte suché minerální i ovocné tóny, vůni květin, zralé hrušky a jemnou chlebovinku s vanilkovým tónem. Chuť je plná a extraktivní, se stopami ovoce, lískového oříšku a jemného vanilkového koření. Víno před lahvováním dozrávalo v sudu z moravského dubu. Toto víno můžete snoubit třeba s uzenou rybou, pečeným bažantem, pikantní paštikou či měkkým sýrem.
Vinařství HANZEL
Vinařství HANZEL navazuje na dlouholetou rodinnou tradici výroby vína, předávanou z generace na generaci. Cílem vinařství je výroba kvalitních přívlastkových vín z hroznů vypěstovaných na význačných viničních tratích v okolí Miroslavi, jako jsou např. Weinperky, ležící na úpatí Markova kopce, či Volné pole.
Vína Vinařství HANZEL jsou vyráběna tradičním způsobem za použití nejmodernější technologie, která zaručuje šetrné zpracování hroznů. Maximální důraz kladený na kvalitu hroznů a jejich šetrné zpracování dává našim vínům výjimečný a osobitý charakter.
Novinka: 4x Tramín červený Hanzel DNA
V roce 2017 představilo vinařství Hanzel unikátní sadu čtyř Tramínů. Promítá se do ní práce vinohradníků, sklepmistrů, mistrů bednářů i přírody na samotném jihu Moravy. Tramín z jedné vinice změnil díky čtyřem různým způsobům zrání a práci sklepmistra svou výslednou chuť, vůni i barvu. Více se o celé kolekci dozvíte
ZDE.
Více zde