Veltlínské zelené HAN.0105
Veltlínské zelené
Veltlínské zelené Veltlínské zelené
~/getmetafile/ae444cbd-4e27-44b3-b13f-dc940d2b8ac3/photo.aspx, 1, 0

Veltlínské zelené

Vinařství HANZEL | HAN.0105  |  suché  |  VOC | 2015 | 0,75 l | alk: 12,5 % | zbytkový cukr: 3,5 g/l | kyseliny: 6,6 g/l

Příjemné víno s lákavou zlatavě zelenou barvou, v jehož vůni najdete typickou pepřnatost, minerálnost a lehkou mandlovou dochuť. Toto víno nazrávalo 3 měsíce ve velkém akátovém sudu. Veltlínské zelené se hodí k delšímu pití při posezení s přáteli, v kombinaci s jídly může provázet světlá masa, lehčí úpravy ryb i drůbeže, výtečné je také k tvrdým sýrům. K archivaci 4 – 6 let.

Objem 0,75 l
Alkohol 12,5 %
Zbytkový cukr 3,5 g/l
Kyseliny 6,6 g/l
ID produktu HAN.0105
Bezcukerný extrakt 20,2 g/l
Cukernatost hroznů 21 °NM
Doba archivace 4 - 6
Podávat vychlazené na
Obsahuje oxid siřičitý Ano
Hrozny sbírány 05.10.2015
Evidenční č.j. 16/02/07-16.55
Číslo šarže 4115
Vinařská oblast Dyje
Viniční trať Babičák

Vinařství HANZEL Vinařství HANZEL navazuje na dlouholetou rodinnou tradici výroby vína, předávanou z generace na generaci. Cílem vinařství je výroba kvalitních přívlastkových vín z hroznů vypěstovaných na význačných viničních tratích v okolí Miroslavi, jako jsou např. Weinperky, ležící na úpatí Markova kopce, či Volné pole.

Vína Vinařství HANZEL jsou vyráběna tradičním způsobem za použití nejmodernější technologie, která zaručuje šetrné zpracování hroznů. Maximální důraz kladený na kvalitu hroznů a jejich šetrné zpracování dává našim vínům výjimečný a osobitý charakter.

Novinka: 4x Tramín červený Hanzel DNA

V roce 2017 představilo vinařství Hanzel unikátní sadu čtyř Tramínů. Promítá se do ní práce vinohradníků, sklepmistrů, mistrů bednářů i přírody na samotném jihu Moravy. Tramín z jedné vinice změnil díky čtyřem různým způsobům zrání a práci sklepmistra svou výslednou chuť, vůni i barvu. Více se o celé kolekci dozvíte ZDE.

Více zde

190
Vložit do košíku
8 okurek
Okurky
Váš bonus za nákup. Sbírejte okurky a získejte zajímavé odměny.


x