Veltlínské zelené

Veltlínské zelené

Vinařství HANZEL
HAN.0105  |  suché  |  VOC | 2015
Cena za kus
175 Kč
Počet kusů
Přidat do košíku
Okurky za nákup
7 okurek

Popis produktu

Příjemné víno s lákavou zlatavě zelenou barvou, v jehož vůni najdete typickou pepřnatost, minerálnost a lehkou mandlovou dochuť. Toto víno nazrávalo 3 měsíce ve velkém akátovém sudu. Veltlínské zelené se hodí k delšímu pití při posezení s přáteli, v kombinaci s jídly může provázet světlá masa, lehčí úpravy ryb i drůbeže, výtečné je také k tvrdým sýrům. K archivaci 4 – 6 let.

Vinařství HANZEL

Vinařství HANZEL navazuje na dlouholetou rodinnou tradici výroby vína, předávanou z generace na generaci. Cílem vinařství je výroba kvalitních přívlastkových vín z hroznů vypěstovaných na význačných viničních tratích v okolí Miroslavi, jako jsou např. Weinperky, ležící na úpatí Markova kopce, či Volné pole.

Vína Vinařství HANZEL jsou vyráběna tradičním způsobem za použití nejmodernější technologie, která zaručuje šetrné zpracování hroznů. Maximální důraz kladený na kvalitu hroznů a jejich šetrné zpracování dává našim vínům výjimečný a osobitý charakter.

Novinka: 4x Tramín červený Hanzel DNA

V roce 2017 představilo vinařství Hanzel unikátní sadu čtyř Tramínů. Promítá se do ní práce vinohradníků, sklepmistrů, mistrů bednářů i přírody na samotném jihu Moravy. Tramín z jedné vinice změnil díky čtyřem různým způsobům zrání a práci sklepmistra svou výslednou chuť, vůni i barvu. Více se o celé kolekci dozvíte ZDE.

Analytika

Objem
0,75 l
Alkohol
12,5 %
Zbytkový cukr
3,5 g/l
Kyseliny
6,6 g/l
ID produktu
HAN.0105
Bezcukerný extrakt
20,2 g/l
Cukernatost hroznů
21 °NM
Doba archivace
4 - 6
Podávat vychlazené na
Obsahuje oxid siřičitý
Ano
Hrozny sbírány
05.10.2015
Evidenční č.j.
16/02/07-16.55
Číslo šarže
4115
Vinařská oblast
Dyje
Viniční trať
Babičák
Vinotrh

POTVRZENÍ VĚKU

Vstupujete na stránky s prodejem alkoholu.
Prosím potvrďte, že Vám již bylo 18 let.
ano, bylo
ne, nebylo
Bohužel, k návštěvě těchto stránek musíte mít věk, který odpovídá zákonné věkové hranici pro konzumaci alkoholu.