Svěží víno, které reprezentuje typické Veltlínské ze Znojemska, má jiskřivou a příjemnou světle zelenkavou barvu s jemnými zlatavými odlesky. Plná ovocná vůně limetky s pikantním aroma bílého pepře, provází kořenitá dochuť po pražených mandlích a zajímavé minerální tóny, typické pro terroir znojemské vinařské podoblasti. Suchý, nasládle působící Veltlínské se hodí k slaným předkrmům, vepřovým řízkům a rybám, vyzkoušet je můžete také k tvrdým sýrům.
Quatre je cuvée Chardonnay, Pinot Gris, Pinot Blanc a Pinot Noir. Tyto čtyři burgundské odrůdy byly kvašeny společně.Víno je vyrobeno ve Znojmě - Novém Šaldorfě kvalitativním výběrem vyzrálých hroznů. Lisováno z celých hroznů, max. 0,55 litrů na kg. Víno zrálo 18 měsíců na kvastnicích v nových dubových sudech 225 a 470 litrů. Víno není filtrováno.
Růžová barva vína hraje rovněž odstíny meruňkové. Ve vůni najdete čerstvé lesní jahody, které také kouzelně přecházejído chuti. Víno je harmonické s vyrovnanou dochutí jahod a medu. Disponuje výraznou kyselinou v kombinaci s cukrem. Svojí povahou je předurčeno pro podzimní pití.
Víno zařazené do apelačního systému VOC Znojmo splňuje vysoká kritéria pro hodnocení kvality.
Delikátní, ovocné aroma odrůdy Pinot Noir (Rulandské modré) je charakterizováno vůní lesních plodů, dotekem jahod a jemnou kořenitostí. Sametově hebké v ústech, dobře vyvážená svěží kyselinka a příjemně hřejivý závěr. Velmi noblesní víno. Doporučujeme ke drůbeži, třeba kachna a husa a ke zvěřině.
Příjemný, svěží sauvignonek s lehkými doteky broskví a jemnou kyselinkou. Nejlépe asi zapadne do jarního menu s drůbežím masem, či salátkem.