DomůNabídka vín Bílé víno Cuvée Kambrium 2018 DVP.0021
Cuvée Kambrium 2018
Cuvée Kambrium 2018
~/getmetafile/cab89c4a-57bf-4f7a-a48e-b65b87ccd36f/photo.aspx, 0, 0

Cuvée Kambrium 2018

Dobrá Vinice | DVP.0021  |  suché  |  moravské zemské | 2018 | 0,75 l | alk: 13 % | zbytkový cukr: 0 g/l | kyseliny: 0 g/l

Naturální cuvée odrůd Veltlínské zelené, Ryzlink rýnský a Sauvignon ze sklepa autentického vinaře Petra Nejedlíka, Dobrá vinice. Hrozny pocházejí z Národního parku Podyjí z unikátní prvohorní vrstvy náležející k Českému masivu. Víno bez použití chemie, cizích kvasinek a bakterií dává vínu autentické vlastnosti. Víno z vinice v biorežimu zrálo 10 měsíců v dubových a akátových sudech. Projev vína je velmi minerální s dominací křemene.

Objem 0,75 l
Alkohol 13 %
Zbytkový cukr
Kyseliny
ID produktu DVP.0021
Bezcukerný extrakt
Cukernatost hroznů
Doba archivace
Podávat vychlazené na
Obsahuje oxid siřičitý Ano
Hrozny sbírány
Evidenční č.j.
Číslo šarže KAM 1968-18
Vinařská oblast
Viniční trať

Dobrá Vinice
Vinice a hrozny se v Dobré vinici pěstují v souladu s přírodou,
ošetřují se na bázi biologické, nikoliv chemické, používají se postřiky z přírodních produktů jako jsou např. kopřivy, přeslička apod. Hnojivo je také na přírodní bázi – koňský a kravský hnůj.

Úrodnost vinných keřů je přísně regulována pod 60 q/ha (pod 45hl/ha), všechny práce s révou a sběr hroznů probíhají ručně.
Zralost hroznů není určena pouze obsahem cukrů, ale skutečným (enologickým) vyzráním všech složek hroznu: tj. cukernatostí, obsahem a složením kyselin, zralostí taninů a buketních složek (jadérka, slupky).

Víno zraje v pískovcových sklepích dobré Vinice (ranně třetihorní mořská sedimentační vrsva), kde jsou ideální podmínky pro zrání vína v sudech a ležení vína v lahvích. Více zde

224 Kč
Přidat do košíku
9 okurek
Okurky
Váš bonus za nákup. Sbírejte okurky a získejte zajímavé odměny.


x