Cuvée Národní Park DVP.0012
Cuvée Národní Park
Cuvée Národní Park Cuvée Národní Park
~/getmetafile/d9eb2a88-c364-4b22-91e6-f8085b141057/photo.aspx, 1, 0

Cuvée Národní Park

Dobrá Vinice | DVP.0012  |  suché  |  moravské zemské | 2015 | 0,75 l | alk: 12 % | zbytkový cukr: 0 g/l | kyseliny: 0 g/l

Hrozny pocházejí z odrůd Müller Thurgau, Vlašský ryzlink a Rýnský ryzlink a byly vypěstovány na vinicích v Národním Parku Podyjí v biorežimu. Unikátní prvohorní vrstva náležející k Českému masivu dává vínu unikátní vlastnosti. Víno bez použití chemie, cizích kvasinek a bakterií vám přinese autentický zážitek. Víno zrálo 7 měsíců v Qvevri - Georgia a v nerezových nádobách na 10% celých hroznů (macerace). Projev vína je velmi minerální s dominancí křemene, jemně taninový.

Objem 0,75 l
Alkohol 12 %
Zbytkový cukr
Kyseliny
ID produktu DVP.0012
Bezcukerný extrakt
Cukernatost hroznů
Doba archivace
Podávat vychlazené na
Obsahuje oxid siřičitý Ano
Hrozny sbírány
Evidenční č.j.
Číslo šarže CNP 1968-15
Vinařská oblast
Viniční trať

Dobrá Vinice
Vinice a hrozny se v Dobré vinici pěstují v souladu s přírodou,
ošetřují se na bázi biologické, nikoliv chemické, používají se postřiky z přírodních produktů jako jsou např. kopřivy, přeslička apod. Hnojivo je také na přírodní bázi – koňský a kravský hnůj.

Úrodnost vinných keřů je přísně regulována pod 60 q/ha (pod 45hl/ha), všechny práce s révou a sběr hroznů probíhají ručně.
Zralost hroznů není určena pouze obsahem cukrů, ale skutečným (enologickým) vyzráním všech složek hroznu: tj. cukernatostí, obsahem a složením kyselin, zralostí taninů a buketních složek (jadérka, slupky).

Víno zraje v pískovcových sklepích dobré Vinice (ranně třetihorní mořská sedimentační vrsva), kde jsou ideální podmínky pro zrání vína v sudech a ležení vína v lahvích. Více zde

195
Vložit do košíku
8 okurek
Okurky
Váš bonus za nákup. Sbírejte okurky a získejte zajímavé odměny.


x