Popis produktu
Víno s obsahem oxidu uhličitého, jenž podporuje ovocnu chuť a svěžest vína. Základem je tiché víno odrůdy Sauvignon, které určuje vůni a chuť. Jemné perlení vzniká ve víně za pomoci technologie sycení vína oxidem uhličitým přímo při lahvování. Frizzante vychutnávejte stejně jako šumivá vína při teplotě 6-8 stupňů Celsia. Příjemně doplní atmosféru letních dnů, buď samotné nebo v míchaných nápojích.
Vinařství vzniklo roku 1993 a navázalo na dlouholetou tradici vinařství v Lechovicích. Zaměřuje se na výrobu kvalitních přírodních vín z hroznů pěstovaných ve vlastních vinicích o rozloze 236 ha.
Všechny vinice jsou obhospodařovány podle pravidel integrované produkce, kterou lze označit jako šetrnou k životnímu prostředí. Obzvláště se tu daří odrůdám Sauvignon, Pálava či Tramín, které jsou velmi dobře hodnoceny na vinařských výstavách.