Popis produktu
Výrazné, aromatické víno s příjemnou, zlatavě zelenkavou barvu. Ve vůni vyniká kořenitost, jemný muškátový oříšek s tóny liči, fialek a vanilky. V chuti plná, výrazně extraktivní, harmonická, s příjemnou kyselinkou, která vyvažuje přírodní, vyšší obsah cukru. V dochuti jsou výrazné medově citrusové a , kompotované broskve s meduňkovým nádechem. Pálava se bude dobře doplňovat s kořenitým jídlem, s bílým masem i deserty. Při podávání dodržte teplotu kolem 8ºC. Doporučená archivace je 4 - 6 let.
Vinařství HANZEL navazuje na dlouholetou rodinnou tradici výroby vína, předávanou z generace na generaci. Cílem vinařství je výroba kvalitních přívlastkových vín z hroznů vypěstovaných na význačných viničních tratích v okolí Miroslavi, jako jsou např. Weinperky, ležící na úpatí Markova kopce, či Volné pole.
Vína Vinařství HANZEL jsou vyráběna tradičním způsobem za použití nejmodernější technologie, která zaručuje šetrné zpracování hroznů. Maximální důraz kladený na kvalitu hroznů a jejich šetrné zpracování dává našim vínům výjimečný a osobitý charakter.
Novinka: 4x Tramín červený Hanzel DNA
V roce 2017 představilo vinařství Hanzel unikátní sadu čtyř Tramínů. Promítá se do ní práce vinohradníků, sklepmistrů, mistrů bednářů i přírody na samotném jihu Moravy. Tramín z jedné vinice změnil díky čtyřem různým způsobům zrání a práci sklepmistra svou výslednou chuť, vůni i barvu. Více se o celé kolekci dozvíte
ZDE.