Popis produktu
Krásnou, zlatavě zelenkavou barvu tohoto vína doprovází výrazné kořenité aroma s tóny vyzrálého zahradního ovoce a broskví. Chuť je plná, extraktivní, harmonická, se šťavnatou kyselinou, která vyvažuje přírodní, vyšší obsah cukru s příjemnou medově citrusovou dochutí. Pálava se bude dobře doplňovat s výrazně kořenitým jídlem, s paštikou, dezerty i pikantními ovčími či kozími sýry. Při podávání dodržte teplotu kolem 8 stupňů Celsia.
Vinařství HANZEL navazuje na dlouholetou rodinnou tradici výroby vína, předávanou z generace na generaci. Cílem vinařství je výroba kvalitních přívlastkových vín z hroznů vypěstovaných na význačných viničních tratích v okolí Miroslavi, jako jsou např. Weinperky, ležící na úpatí Markova kopce, či Volné pole.
Vína Vinařství HANZEL jsou vyráběna tradičním způsobem za použití nejmodernější technologie, která zaručuje šetrné zpracování hroznů. Maximální důraz kladený na kvalitu hroznů a jejich šetrné zpracování dává našim vínům výjimečný a osobitý charakter.
Novinka: 4x Tramín červený Hanzel DNA
V roce 2017 představilo vinařství Hanzel unikátní sadu čtyř Tramínů. Promítá se do ní práce vinohradníků, sklepmistrů, mistrů bednářů i přírody na samotném jihu Moravy. Tramín z jedné vinice změnil díky čtyřem různým způsobům zrání a práci sklepmistra svou výslednou chuť, vůni i barvu. Více se o celé kolekci dozvíte
ZDE.