DomůNabídka vín Bílé víno Sauvignon Blanc 2016 Národní park Podyjí DVP.0020
Sauvignon Blanc 2016 Národní park Podyjí
Sauvignon Blanc 2016 Národní park Podyjí
~/getmetafile/a7ca75d0-4cae-4f77-8cf1-ad4b33bdd590/photo.aspx, 0, 0

Sauvignon Blanc 2016 Národní park Podyjí

Dobrá Vinice | DVP.0020  |   |  moravské zemské | 2016 | 0,75 l | alk: 13,5 % | zbytkový cukr: 0,4 g/l | kyseliny: 5,9 g/l

Naturální víno ze sklepa Petra Nejedlíka. Víno kvasilo a zrálo na kvasnicích v dubových sudech 14 měsíců. Do vína nebyla přidána žádná aditiva, ušlechtilé kvasinky apod. Všechny procesy kvašení a zrání vína jsou přirozené, přírodní. Hrozny pocházejí z vlastních vinic v oblasti Národního parku Podyjí, které ve vinařství Dobrá vinice obdělávají v bio režimu. Víno není filtrováno.

Objem 0,75 l
Alkohol 13,5 %
Zbytkový cukr 0,4 g/l
Kyseliny 5,9 g/l
ID produktu DVP.0020
Bezcukerný extrakt
Cukernatost hroznů
Doba archivace
Podávat vychlazené na
Obsahuje oxid siřičitý Ano
Hrozny sbírány
Evidenční č.j.
Číslo šarže SG 1968-16
Vinařská oblast
Viniční trať

Dobrá Vinice
Vinice a hrozny se v Dobré vinici pěstují v souladu s přírodou,
ošetřují se na bázi biologické, nikoliv chemické, používají se postřiky z přírodních produktů jako jsou např. kopřivy, přeslička apod. Hnojivo je také na přírodní bázi – koňský a kravský hnůj.

Úrodnost vinných keřů je přísně regulována pod 60 q/ha (pod 45hl/ha), všechny práce s révou a sběr hroznů probíhají ručně.
Zralost hroznů není určena pouze obsahem cukrů, ale skutečným (enologickým) vyzráním všech složek hroznu: tj. cukernatostí, obsahem a složením kyselin, zralostí taninů a buketních složek (jadérka, slupky).

Víno zraje v pískovcových sklepích dobré Vinice (ranně třetihorní mořská sedimentační vrsva), kde jsou ideální podmínky pro zrání vína v sudech a ležení vína v lahvích. Více zde

424 Kč
Přidat do košíku
18 okurek
Okurky
Váš bonus za nákup. Sbírejte okurky a získejte zajímavé odměny.


x