Charakteristika vinařství
Na vlastních vinicích pěstují širokou škálu odrůd, zejména Sauvignon, Ryzlink rýnský, Veltlínské červené rané, Chardonnay, Muškát moravský, Tramín červený, Müller Thurgau, Rulandské šedé, Svatovavřinecké, Frankovka, Rulandské modré, Zweigeltrebe nebo také Cabernet Sauvignon.
Všechny vinohrady a způsob jejich ošetřování splňují přísné podmínky integrované produkce, která si klade za cíl pěstovat hrozny šetrně k životnímu prostředí.
Červené hrozny jsou zpracovány v automatických nerezových vinifikátorech s řízeným kvašením a následně lisovány ve vakuovém pneumatickém lisu bez přístupu vzduchu. Bílé hrozny se rovněž takto lisují a odkalený mošt kvasí v nerezových nádobách s regulací teploty kvašení, aby nedocházelo k úniku aromatických složek vína. Následně je víno čířeno přírodními látkami. Lahvovaná vína jsou plněna do skleněných lahví a uzavírána kvalitní korkovou zátkou.