Popis produktu
Cuvée, které spojuje menší zbytkový cukr cca 16g, s mineralitou a chlebovinkou burgundských odrůd. Složení se mění navzdory ročníkům tak, aby výsledek byl co nejstejnější. V ročníku 2014 bylo 50% Rš a 50% RB. U ročníku 2015 je poměr 40% Rš + 40% RB + 20% VZ.
Gastronomie: drůbež se smetanovou omáčkou, ovocný salát
Vinařství dvou kamarádů Kamila Piálka a Jardy Jägera navazuje na rodinné tradice od padesátých let minulého století. Filozofií malého vinařství je vyrábět co možná nejkvalitnější odrůdová vína ze znojemské vinařské podoblasti a to v malých šaržích kolem 3.000 lahví. Celková roční výroba je přibližně 40.000 lahví. Vína jsou vyráběna za použití nejmodernějších technologií, ale kloubí se zde i zkušenosti a klasické postupy získané od předků. Vinařství nabízí širokou nabídku degustací především v degustačním sklepě v Novém Šaldorfě, ale například i zážitkovou gastronomii a propojení vín s dobrým jídlem.