Popis produktu
Víno provází typická chlebovinka, kterou doplňují stopy broskví a červených pomerančů. V závěru jsou typické minerální a zemité tóny, které do vína přechází z vápencového terroir. Víno je ideální pro gastronomii, kde se snoubí smetanové pokrmy. Svým zbytkovým cukrem je také příjemné k dezertům.
Vinařství dvou kamarádů Kamila Piálka a Jardy Jägera navazuje na rodinné tradice od padesátých let minulého století. Filozofií malého vinařství je vyrábět co možná nejkvalitnější odrůdová vína ze znojemské vinařské podoblasti a to v malých šaržích kolem 3.000 lahví. Celková roční výroba je přibližně 40.000 lahví. Vína jsou vyráběna za použití nejmodernějších technologií, ale kloubí se zde i zkušenosti a klasické postupy získané od předků. Vinařství nabízí širokou nabídku degustací především v degustačním sklepě v Novém Šaldorfě, ale například i zážitkovou gastronomii a propojení vín s dobrým jídlem.