Popis produktu
Víno Vás osloví nádhernou vůní černého bezu, hluchavek a broskví. V chuti pak tělnatostí a mohutností s tóny ananasu v opravdu dlouhé perzistenci. Víno je přímo ideální do gastronomie. Zvládne se snoubit nejen třeba s pečeným masem s výraznými demi glace, ale i například zvěřinou či aromatickými steaky.
Vinařství dvou kamarádů Kamila Piálka a Jardy Jägera navazuje na rodinné tradice od padesátých let minulého století. Filozofií malého vinařství je vyrábět co možná nejkvalitnější odrůdová vína ze znojemské vinařské podoblasti a to v malých šaržích kolem 3.000 lahví. Celková roční výroba je přibližně 40.000 lahví. Vína jsou vyráběna za použití nejmodernějších technologií, ale kloubí se zde i zkušenosti a klasické postupy získané od předků. Vinařství nabízí širokou nabídku degustací především v degustačním sklepě v Novém Šaldorfě, ale například i zážitkovou gastronomii a propojení vín s dobrým jídlem.