Znáte Gryllus nebo Šaler?
Kromě tradičních bílých, růžových a červených vín vyrábí i vína speciální jako vína ledová, vína zrající na kvasnicích a v dubových sudech (
Sur lie), vína likérová (
Šaler) a vína přírodní, vyráběná ze šlapaných hroznů a kvašená divokými kvasinkami (
Edelspitz). Vyhlášeným červeným vínem je rodinné cuvée
Gryllus, zrající rok v malých dubových sudech.
Pod značkou
Der Ilgner, odkazující na rakouské kořeny jednoho ze spolumajitelů, jsou na trh uváděny
Meruňkový nektar a
Bezový sirup.
Marek Špalek, hlava rodinného vinařského marketingu, umí zákazníka zaujmout příběhem ilustrujícím vznik vína. Od Špalků jste tak třeba mohli na podzim roku 2021 ochutnat přírodně perlivé cuvée
VEUVE SQYBA nebo na jaře roku 2022 víno s názvem
Ein Kessel Buntes.